Om Elerno

Elerno är ett utbildningsföretag som erbjuder konkurrenskraftiga och kompetenshöjande utbildningar, både online och företagsanpassat på plats hos kunden.

Branscher

Tillsammans med våra pedagogiska utbildare som besitter upp till 20 års erfarenhet från diverse branscher är våra specialområden chef, ledarskap, personal, arbetsmiljö, säkerhet, fordon, maskiner, försäljning och kundservice.

Syfte

Vårt mål är att utbildningarna ska leda till en bättre-, säkrare- och tryggare arbetsmiljö samt bidra till ett positivare resultat för verksamheten. Dessutom hålla nere extra kostnader för t.ex resor, boende och tiden som förloras när deltagare åker iväg på utbildning.

För vem?

Vi vänder oss till alla typer av företag och organisationer, både inom den offentliga- och privata sektorn.

Webbkurser 100% online

Våra webbkurser ges på distans i form av e-learning, alltså helt utan start- och avslutningsworkshops. I majoriteten av utbildningarna får kursdeltagare inte bara teori, utan även praktisk träning i en riskfri simulerad miljö baserad på verkliga exempel. Kursdeltagaren får bland annat öva på nyckelarbetsuppgifter genom fiktiva träningsscenarion, applicerad problemlösningsmetodik samt professionell samt effektiv kommunikation.

En virtuell coach är med och guidar kursdeltagaren under hela utbildningen, när som helst, vart som helst.

Detta kan jämföras med piloter som genomgår simulerade praktiska övningar. Denna metod gör oss unika på marknaden jämfört med andra företag i samma bransch.

Företagsanpassade utbildningar

Utbildningarna anpassas efter era önskemål. I samarbete med uppdragsgivaren tar vi fram en optimal lösning gällande form, innehåll, tid och rum.

Certifiering

När en utbildning på Elerno har slutförts får kursdeltagaren ett certifikat/intyg som intygar att personen godkänts i samtliga moment.

handla-tryggt
hlr-radet
utbildning-se
brandskyddsforeningen
intermezzon
e-learning